Имейл

office@epkomers.com

ЕП Комерс ООД е официален представител за България на New Products Group

Сподели чрез:

От септември 2023 година ЕП Комерс ООД е официален представител за България на New Products Group.
New Products Group е един от най-големите производители на напитки в Украйна.
Модерното оборудване, инсталирано в цеховете на фабриката, позволява производството на широка гама от опаковки и напитки, които отговарят на всички международни стандарти за качество.

ЕП Комерс ООД представя на българския пазар напитките – KING’S BRIDGE™, REVO ALCO ENERGY™ и SHAKE™.

• KING’S BRIDGE™
В този коктейл натуралният сок е допълнен от джин. След смесването на всички тези съставки се получава нискоалкохолна газирана напитка със запомнящ се освежаващ вкус и подчертан аромат на хвойна, традиционен за джина.

• REVO ALCO ENERGY™
REVO ALCO ENERGY™ е готов за употреба алкохолно-енергиен коктейл с освежаващ вкус. Натурални сокове, кофеин и витаминен комплекс в този коктейл съжителстват с натурални екстракти от гуарана и дамяна. Коктейл REVO ALCO ENERGY™ е създаден за активни хора със силна индивидуалност.

• SHAKE™
Слабоалкохолният газиран коктейл SHAKE™ се предлага на пазара в стъклени бутилки и алуминиеви кутии с атрактивен дизайн. Този коктейл с цял набор от ярки, незабравими вкусове е създаден за модерни, енергични потребители. Един от факторите, влияещи върху популярността на коктейлите SHAKE™ е тяхното разнообразие: линията от тези тонизиращи и освежаващи напитки се състои от десет различни вкусa.