Имейл

office@epkomers.com

ЕП Комерс официален дистрибутор на FitSpo

Сподели чрез:

FitSpo се наложи като предпочитания бранд сред професионални спортисти, фитнес ентусиасти и активно живеещи хора, с последователи в над 30 държави по света.

FitSpo е бранд на иновативен, бързо разрастващ се европейски производител на комплексно портфолио от високопротеинови и високоенергийни продукти, без соя, транс мазнини, палмови мазнини и добавена захар.

С новото партньорство ЕП Комерс иска да разшири портфолиото си от продукти и да предостави на клиентите си стоки отговарящи на съвременните тенденции в здрасловното и балансирано хранене.

След продуките на RiceUp, FitSpo е следващата категория, която следва линията: динамично ежедневие – бърз достъп до качествена храна.

От Февруари имаме удовосвието да доставяме до вашия обект цялата гама продукти:

  • Протеинови барове

FitSpo протенов бар – пристрастяващо вкусени и нискокалорични барчета за забързаното ежедневие. С високо съдържание на протеин, подходящи за всеки балансиран хранителен режим.

  • Флапджак енергийни барове

FitSpo Flapjack засища глада и е мощен източник на енергия. Възcтaнoвява нивaтa нa глиĸoгeн в мycĸyлитe. Идеален като бърза закуска или следобеден десерт. Овесените барчета са бързо и лесно решение да оптимизираш физическото си представяне при спортни дейности, тренировки във фитнеса или при кардио тренировки

  • Протеин на прах

Суроватъчен протеин на прах FitSpo лесно разтворим, утоляващ жаждата, ароматен и с кремообразна структура шейк, с който  може да контролираш приема на калории и да  заместиш едно хранене. Протеина на прах подпомага растежа и поддържането на мускулната маса. Оптимизира възстановяването след тренировки.

  • Енергийни веган бонбони

Сурови веган бонбони FitSpo Rawling balls са yдoбното и вкусно решение за теб! Изцяло приготвени от 100% натурални плoдoвe и ceмeнa, без добавена захар. Здравословен десерт, който засища глада за сладко. Повишава тонуса по всяко време на деня.