Имейл

office@epkomers.com

Партньорство 2019 – ЕП Комерс ООД дистрибутор на Lavazza

ЕП Комерс ООД партньори със Софсток ЛТ ООД

Сподели чрез:

От Септември 2019 ЕП Комерс ООД стават дистрибутор на Софсток ЛТД ООД за Южна България. ЕП Комерс ООД добавя към порфолиото си продуки с марките:

– Lavazza – създава индивидуални решения, за да помогне на кафе специалистите да предлагат на своите клиенти отлични продукти и услуги във всяко пространство и контекст.

– Grandos – Компанията DEК (Deutsche Extrakt Кaffee)е един от водещите производители на разтворимо кафе и напитки. DEК доставя на клиентите си точните блендове кафе в широко разнообразие от опаковки.

– Twinings – Няма много марки по света, които да са просъществували повече от 300 години. Фамилията Twining продава чай от 1706 г., а компанията все още ръководи бизнеса си от същото място в Лондон, откъдето някога е тръгнала. Днес Twinings се продава в над 115 страни и е водеща марка чай в световен мащаб.

– Walkers – Известни по целия свят с уникалната си, богата текстура и вкуса на чисто масло, Walkers са повече от бисквити – те са традиция. Отлично допълнение към кафето или чая, нищо не може да се сравни с Walkers.