Имейл

office@epkomers.com

Партньорство 2019 – ЕП Комерс ООД дистрибутор на Lavazza

ЕП Комерс ООД партньори със Софсток ЛТ ООД

Сподели чрез:

Споделяне на facebook
Споделяне на twitter
Споделяне на linkedin
Споделяне на email

От Септември 2019 ЕП Комерс ООД стават дистрибутор на Софсток ЛТД ООД за Южна България. ЕП Комерс ООД добавя към порфолиото си продуки с марките:

– Lavazza – създава индивидуални решения, за да помогне на кафе специалистите да предлагат на своите клиенти отлични продукти и услуги във всяко пространство и контекст.

– Grandos – Компанията DEК (Deutsche Extrakt Кaffee)е един от водещите производители на разтворимо кафе и напитки. DEК доставя на клиентите си точните блендове кафе в широко разнообразие от опаковки.

– Twinings – Няма много марки по света, които да са просъществували повече от 300 години. Фамилията Twining продава чай от 1706 г., а компанията все още ръководи бизнеса си от същото място в Лондон, откъдето някога е тръгнала. Днес Twinings се продава в над 115 страни и е водеща марка чай в световен мащаб.

– Walkers – Известни по целия свят с уникалната си, богата текстура и вкуса на чисто масло, Walkers са повече от бисквити – те са традиция. Отлично допълнение към кафето или чая, нищо не може да се сравни с Walkers.